Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Pilling tahan ngagem

  • YY542A Universal Wearability Tester
  • YY522A Taber abrasion Tés Mesin

    YY522A Taber abrasion Tés Mesin

    Dipaké pikeun uji lalawanan maké lawon, kertas, palapis, lapis, kulit, ubin lanté, kaca, karét alam, jsb Prinsipna nyaéta: kalawan sampel puteran kalawan sapasang kabayang maké, sarta beban dieusian, sampel rotasi drive ngagem roda, ku kituna ngagem sampel.FZ / T01128-2014, ASTM D3884-2001, ASTM D1044-08, FZT01044, QB / T2726.1. Operasi lemes lumrah noise low, euweuh luncat jeung Geter fenomena.2. Warna layar toél kontrol tampilan, panganteur Cina jeung Inggris, menu operati ...
  • YY518B lawon ngeunyeud Tester

    YY518B lawon ngeunyeud Tester

    Alat ieu cocog pikeun lawon knitted garment, lawon anyaman sareng lawon anu gampang dijahit, khususna pikeun nguji tingkat jahitan filamén serat kimia sareng lawon benang anu cacad.GB / T11047, ASTM D 3939-2003.1.Selected kualitas luhur wol ngarasa, awét, teu gampang ruksakna;2. roller The adopts desain terpadu pikeun mastikeun concentricity jeung evenness tina kawat hook;3. Warna layar toél kontrol tampilan, panganteur operasi Cina jeung Inggris, operati menu ...
  • YY518A lawon ngeunyeud Tester

    YY518A lawon ngeunyeud Tester

    Alat ieu cocog pikeun lawon knitted garment, lawon anyaman sareng lawon anu gampang dijahit, khususna pikeun nguji tingkat jahitan filamén serat kimia sareng lawon benang anu cacad.GB / T11047, ASTM D 3939-2003.1.Selected kualitas luhur wol ngarasa, awét, teu gampang ruksakna;2. roller The adopts desain terpadu pikeun mastikeun concentricity jeung evenness tina kawat hook;3. Kontrol tampilan layar toél warna, modeu operasi tipe menu, konci logam impor, sensitipitas ...
  • YY511-6A Roller Type Pilling Aparat (6-Box Métode)

    YY511-6A Roller Type Pilling Aparat (6-Box Métode)

    Instrumén ieu dianggo pikeun nguji kinerja pilling tina wol, lawon rajutan sareng lawon sanés anu gampang pilling.ISO12945.1, GB/T4802.3, JIS L1076, BS5811, IWS TM152.kotak 1.Plastic, lampu, teguh, pernah deformasi;2. Diimpor kualitas luhur karét cork gasket, bisa disassembled, merenah tur gancang ngagantian;3. Kalawan tube sampel polyurethane diimpor, awét, stabilitas alus;4. instrumen ngajalankeun mulus, noise low;5. Warna tampilan kontrol layar toél, Cina jeung ...
  • YY511-4A Roller Type Pilling Aparat (4-Box Métode)

    YY511-4A Roller Type Pilling Aparat (4-Box Métode)

    Dipaké pikeun nguji kinerja pilling tina wol, fabrics knitted jeung fabrics pilling gampang lianna.ISO12945.1, GB/T4802.3, JIS L1076, BS5811, IWS TM152.1.Plastic kotak awak, lampu, teguh, pernah deformasi;2. Diimpor kualitas luhur karét cork gasket, bisa disassembled, merenah tur gancang ngagantian;3.With diimpor tube sampel polyurethane, awét, stabilitas alus;4. instrumen ngajalankeun mulus, noise low;5. Warna tampilan kontrol layar toél, Cina jeung Inggris operasi menu int ...
  • YY511-2A Roller Type Pilling Tester (2-Box Métode)

    YY511-2A Roller Type Pilling Tester (2-Box Métode)

    Dipaké pikeun nguji kinerja pilling tina wol, fabrics knitted jeung fabrics pilling gampang lianna.ISO12945.1, GB/T4802.3, JIS L1076, BS5811, IWS TM152.1. kotak palastik, lampu, teguh, pernah deformasi;2. Diimpor kualitas luhur karét cork gasket, bisa disassembled, merenah tur gancang ngagantian;3. Kalawan tube sampel polyurethane diimpor, awét, stabilitas alus;4.Instrumén ngalir lancar, noise low;5. Warna tampilan kontrol layar rampa, panganteur operasi menu Cina jeung Inggris ...
  • YY502F Fabric Pilling Instrumen (Metode Track Circular)

    YY502F Fabric Pilling Instrumen (Metode Track Circular)

    Dipaké pikeun meunteun fuzziness sareng pilling tina anyaman sareng anyaman lawon.GB / T 4802.1.GB / T 6529 1. 316 sirah grinding stainless steel sarta beurat stainless steel, pernah keyeng;2. Operasi tampilan layar toél warna layar badag, kalawan sistem operasi bilingual Cina jeung Inggris;Konci logam, henteu gampang ruksak;3. mékanisme ngageser transmisi adopts diimpor blok ngageser linier, nu ngalir lancar;4. Bisu nyetir motor dilengkepan gubernur, noise low.1. Panel operasi ...
  • YY502 Fabric Pilling Instrumen (Metode Track Circular)

    YY502 Fabric Pilling Instrumen (Metode Track Circular)

    Dipaké pikeun meunteun fuzziness sareng pilling tina anyaman sareng anyaman lawon.GB / T 4802.1, GB8965.1-2009.1. Pamakéan motor sinkron drive, kinerja stabil, euweuh pangropéa;2. noise operasi low;3. Jangkungna sikat téh adjustable;4. Toél tampilan kontrol layar, panganteur operasi menu Cina jeung Inggris 1. lintasan gerak: Φ40mm lintasan sirkular 2.Brush parameter disk: 2.1 Diaméter sikat nilon nyaeta (0.3 ± 0.03) mm benang nilon.Kaku tina benang nilon s ...
  • YY401F-II Datar Grinding Tester (9 Stasion Martindale)

    YY401F-II Datar Grinding Tester (9 Stasion Martindale)

    Dipaké pikeun nguji darajat pilling tina sagala jinis lawon dina tekenan slight sarta résistansi maké tina katun rupa, hemp sarta lawon anyaman sutra.GB / T4802.2-2008, GB / T13775, GB / T21196.1, GB / T21196.2, GB / T21196.3, GB / T21196.4; FZ / T20020; ISO12945.2, 4; 9M645.2, 129M6. 4970, IWS TM112.1. Ngadopsi operasi layar toél warna badag, desain panganteur ramah-pamaké;Kalayan sistem operasi bilingual Cina sareng Inggris.2. Tiasa prasetél sababaraha sét prosedur ngajalankeun, sababaraha grup ...
  • YY401F Fabric Datar Grinding Tester (9 Station Martindale)

    YY401F Fabric Datar Grinding Tester (9 Station Martindale)

    Dipaké pikeun nguji darajat pilling tina sagala jinis lawon dina tekenan slight sarta résistansi maké tina katun rupa, hemp sarta lawon anyaman sutra.GB / T4802.2-2008, GB / T13775, GB / T21196.1, GB / T21196.2, GB / T21196.3, GB / T21196.4; FZ / T20020; ISO12945.2, 4; 9M645.2, 129M6. 4970, IWS TM112.1.Adopt operasi layar toél warna badag, desain panganteur ramah-pamaké;Kalayan sistem operasi bilingual Cina sareng Inggris.2.Can prasetél sababaraha sét prosedur ngajalankeun, sababaraha grup sampel c ...
  • YY401D Martindale Abrasion Jeung Pilling Tester (9 Stasion)

    YY401D Martindale Abrasion Jeung Pilling Tester (9 Stasion)

    Dipaké pikeun nguji darajat pilling tina sagala jinis lawon dina tekenan slight sarta résistansi maké tina katun rupa, hemp sarta lawon anyaman sutra.GB / T4802.2-2008, GB / T13775, GB / T21196.1, GB / T21196.2, GB / T21196.3, GB / T21196.4; FZ / T20020; ISO12945.2, 4; 9M645.2, 129M6. 4970, IWS TM112.1.Adopt operasi layar toél warna badag, desain panganteur ramah-pamaké;Kalayan sistem operasi bilingual Cina sareng Inggris.2. Tiasa prasetél sababaraha sét prosedur ngajalankeun, sababaraha grup sampel ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2