Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Instrumén Uji Kakuatan

  • YY101A-Integrated Zipper Kakuatan Tester

    YY101A-Integrated Zipper Kakuatan Tester

    Dipaké pikeun seleting datar pull, luhur eureun, handap eureun, kabuka tungtung datar pull, tarik sirah tarik kombinasi sapotong, narik sirah timer konci, stop kontak shift, test kakuatan shift huntu tunggal jeung kawat seleting, seleting pita, seleting jahit thread kakuatan test.

  • YY101B-Integrated Zipper Kakuatan Tester

    YY101B-Integrated Zipper Kakuatan Tester

    Dipaké pikeun seleting datar pull, luhur eureun, handap eureun, kabuka tungtung datar pull, tarik sirah tarik kombinasi sapotong, narik sirah timer konci, stop kontak shift, test kakuatan shift huntu tunggal jeung kawat seleting, seleting pita, seleting jahit thread kakuatan test.